dinsdag 13 november 2012

Guestdesigner bij Its a Magnolia Challenge

ik was het al weer bijna vergeten door alle drukte ivm de KREADOE, maar ik ben de maand november guestdesigner bij its a Magnolia Challenge ! hoe leuk is dat!!de eerste opdracht was een Magnolia diertje, zonder Tilda of Edwin, nou dit kerstbeertje kwam dan helemaal goed uit natuurlijk:)
ik heb een heel klein uitstapje gemaakt door het beertje in te kleuren met Copics omdat ik nieuwsgierig was hoe deze dan kleuren... maar ik weet t nu zeker, 
Flexmarkers zijn mijn vriendjes!!

 de kleertjes zijn natuurlijk wel weer met mijn geliefde Flexmarkers en ik heb een techniekje gebruikt die ik op de KD geleerd heb van mijn dinnetje Nicole.... de stipjes en streepjes in het schortje en kadootje heb ik gedaan met een Promarker Blender, vond dat zo gaaf!
het tekstvakje en tekst is van de respectievelijk de oude en nieuwe stempelset van Nicole Verkooijen, zeker ook leuk om even bij haar te gaan kijken want ze heeft een super Candy!


dit is mijn eerste opdracht als designer met Its A Magnolia Challenge:

een close-up van het beertje, je ziet dat door de Promarker Blender te gebruiken in het deel dat je gekleurd hebt, daar hele leuke effecten mee krijgt, stipjes strepen alles is mogelijk:)


gaan jullie even kijken bij IAMC?8 opmerkingen:

 1. Ziet er geweldig uit en die streepjes en stippeltjes
  zo leuk

  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief stempeltje op een heel leuke kaart. Leuk om te lezen dat je de Flexmarkers toch lekkerder vind kleuren als de Copics. Mijn ervaring is, dat toch nog heel veel mensen de Copics hebben. Zeker ook als ik op mijn blog vraag hoe of dat ik iets beter in kan kleuren of andere tips vraag.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog proficiat met je gast-dt mooi kaartje heb je er voor gemaakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk gedaan Ann.
  Liefs, Marìanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je gast dt schap een prachtige kaart heb je gemaakt.
  groetjes mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. he Ann, gaaf kaartje, en super ingekleurd, enne wat leuk dat je in november GT bent voor Magnolia callenge.
  tot ziens?
  groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Annabel, kwam via Creamiep op jouw blog terecht en ben meteen volger geworden. Je hebt een gezellig site gemaakt en natuurlijk mooie kaartjes. Lieve groeten, HennyB:)

  BeantwoordenVerwijderen