maandag 6 augustus 2012

uitdaging!


alhoewel ik eigenlijk een vreselijke Magnoliafreak ben,heb ik dit keer toch een stapje uit mijn comfortzone gedaan,ik heb nl niet zoveel met die grote bolle visseogen zoals ik ze altijd noem, maar ik was wel helemaal verliefd op dit afdrukje toen ik deze ergens op een blog zag, inmiddels gevonden en gecombineerd met opdracht voor DT van CreaMiep en verjaardag van dochter van een vriendin van mij:) 
ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden van mij:)

8 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan Ann...deze in inderdaad we mooi.

  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er helemaal toppie uit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he Ann deze ziet er super mooi uit, lekker rose, mooi afdrukje, mijn complimenten, hoor.
  tot ziens? groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geworden hoor. Ik vind het altijd wel leuk om eens iets anders te proberen. Het komt niet altijd op papier zoals je wilt, maar bij jou is het goed gelukt.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ann

  Allereerst gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoon, wat is het een schatje, geniet er maar van.
  Dit is ook een heel mooi afdrukje met haar schitterende jurk.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ann

  Wat leuk dat je je huisje ook romantisch wilt inrichten, ik ben ook nog steeds bezig om er een romantische touch aan te geven.
  De taartjes zijn heel makkelijk te maken, ik heb van een diep bord en een boterhammenbordje plus van een schoteltje een cirkel op de binnenkant van de stof met potlood een cirkel getekend, daarna knip je de cirkels met 1 en een halve cm extra uit, dan naai je met dubbele draad een rijgsteek op de potloodlijn, daarna trek je de draden wat aan en vul je de cirkels met vulsel (wit pluizig spul bij pipoos of op de markt) de draad verder aantrekken en dichtknopen. De drie taartjes op elkaar leggen en met een dubbele draad aan een lange poppennaald (bij pipoos) in het midden van de taartjes een paar keer heen en weer aan elkaar naaien, de onderste met vulkant naar boven en de andere andersom. Je kan er dan kantjes tussen verwerken en verder versieren met wat je wilt. Ik hoop dat het duidelijk is, als je nog vragen hebt mag je me altijd mailen, dat kan via mijn mailplaatje op mijn blog. Veel succes ermee.

  Lieve groetjes Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi ann wat een mooie kaart, leuk he om een keer iets anders te proberen.
  mandy

  BeantwoordenVerwijderen